Algemene Voorwaarden


Lasergamen is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en groter dan 1.30 m. Zwangere vrouwen en mensen met gezondheidsklachten zoals epilepsie moeten voor zichzelf inschatten of lasergamen voor hen geschikt is. De laserstralen zijn niet schadelijk voor je gezondheid.

Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Drugs en alcoholgebruik
Het gebruik van drugs is niet toegestaan. Bij verdenking van drugsgebruik behoudt het personeel van Lasergame Rotterdam het recht de persoon in kwestie niet te laten meespelen en te verwijderen uit het pand. Dit geldt ook voor overmatig alcoholgebruik.

Reserveren
Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden als je er zeker van wilt zijn dat je op het door jouw gekozen tijdstip kunt deelnemen. Een reservering wordt gedaan voor het aantal personen dat aan het spel deelneemt. Lasergame Rotterdam behoudt zich het recht om verschillende reserveringen samen te voegen in één spel. Vouchers van derde partijen en kortingsacties dienen volgens de instructie gereserveerd te worden. De instructie en voorwaarden van de actie staan vermeld op de actiepagina.

Aanvangstijd
De tijd die in de bevestiging van je reservering wordt aangegeven, is de aanvangstijd van het spel. Wij verzoeken je vriendelijk om minimaal tien minuten van tevoren aanwezig te zijn. Bij te laat komen kan Lasergame Rotterdam niet garanderen dat het gemiste spel op een ander tijdstip kan worden ingehaald.

Aansprakelijkheid
Lasergame Rotterdam houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Het meebrengen van waardevolle spullen geschiedt op eigen risico. Er zijn geen kluisjes aanwezig. In de instructieruimte is plaats om tassen, jassen e.d. achter te laten. In geen geval kun je jouw eigendommen achterlaten bij het personeel achter de bar.

Eigen risico
Het deelnemen aan het spel geschiedt op eigen risico. Lichamelijk letsel opgelopen tijdens een bezoek aan Lasergame Rotterdam kan niet worden verhaald op het bedrijf.

Instructies
Instructies en aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijden te worden opgevolgd. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven, behoudt het personeel van Lasergame Rotterdam het recht je te verwijderen uit de instructieruimte, bar of spelarena.

Schade
Lasergame Rotterdam behoudt het recht om schade aan haar eigendommen te verhalen op de aanrichter of de verantwoordelijke daarvan. Hieronder valt ook misbruik van het brandalarm en schade aan brandpreventiemiddelen. Bij diefstal zal de politie worden ingeschakeld.

Annuleren
Er is geen mogelijkheid tot restitutie bij het annuleren van een reservering, bij het verminderen van het aantal personen en bij te laat komen. Verplaatsen van een reservering naar een andere datum is mogelijk tot 5 dagen voor het event. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Heb je een vraag?

Bel: +31 (0)10-436 21 33