Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Lasergamen is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en groter dan 1.30 m. Zwangere vrouwen en mensen met gezondheidsklachten zoals epilepsie moeten voor zichzelf inschatten of lasergamen voor hen geschikt is. De laserstralen zijn niet schadelijk voor uw gezondheid.

De speelduur van één sessie is twintig minuten. Hierbij zijn vijf minuten speluitleg inbegrepen. Het is niet mogelijk de duur van het spel te verlengen d.m.v. een extra sessie.

Een spel kan gestart worden bij het minimum aantal deelnemers van vier personen. Reserveert u voor een kleiner aantal personen, dan zal uw reservering worden samengevoegd met een andere groep. Het maximum aantal deelnemers voor één spel is achttien personen. Groepen die groter zijn dan achttien personen zullen worden onderverdeeld in kleinere groepjes en worden verdeeld over meerdere spellen.

Het nuttigen van eigen consumpties is helaas niet toegestaan.

Drugs en alcoholgebruik

Het gebruik van drugs is niet toegestaan. Bij verdenking van drugsgebruik behoudt het personeel van Lasergame Rotterdam het recht de persoon in kwestie niet te laten meespelen en te verwijderen uit het pand. Dit geldt ook voor overmatig alcoholgebruik.

Reserveren

Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden als u er zeker van wilt zijn dat u op het door u gekozen tijdstip kunt deelnemen.

Een reservering wordt gedaan voor het aantal personen dat aan het spel deelneemt. Lasergame Rotterdam behoudt zich het recht om verschillende reserveringen samen te voegen in één spel. Er kan niet worden gegarandeerd dat u de arena voor uzelf hebt tenzij u betaalt voor het maximum aantal beschikbare plaatsen.

Aanvangstijd

De tijd die in de bevestiging van uw reservering wordt aangegeven is de aanvangstijd van het door u gereserveerde spel. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om minimaal tien minuten van tevoren aanwezig te zijn. Bij te laat komen kan Lasergame Rotterdam niet garanderen dat het gemiste spel op een ander tijdstip kan worden ingehaald.

Aansprakelijkheid

Lasergame Rotterdam houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Het meebrengen van waardevolle spullen geschiedt op eigen risico. Er zijn geen kluisjes aanwezig. In de instructieruimte is plaats om tassen, jassen e.d. achter te laten. In geen geval kunt u uw eigendommen achterlaten bij het personeel achter de bar.

Eigen risico

Het deelnemen aan het spel geschiedt op eigen risico. Lichamelijk letsel opgelopen tijdens een bezoek aan Lasergame Rotterdam kan niet worden verhaald op het bedrijf.

Instructies

Instructies en aanwijzingen van het personeel dient ten alle tijden te worden opgevolgd. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven behoudt het personeel van Lasergame Rotterdam het recht u te verwijderen uit de instructieruimte, bar of spelarena.

Schade

Lasergame Rotterdam behoudt het recht om schade aan haar eigendommen te verhalen op de aanrichter of de verantwoordelijke daarvan. Hieronder valt ook misbruik van het brandalarm en schade aan brandpreventiemiddelen. Bij diefstal zal de politie worden ingeschakeld.

Annuleren

Er is geen mogelijkheid tot restitutie bij het annuleren van een reservering, bij het verminderen van het aantal personen en bij te laat komen. Verplaatsen van een reservering naar een andere datum is mogelijk tot 5 dagen voor het event. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Online reserveren

Openingstijden

maandag: op aanvraag
dinsdag: op aanvraag
woensdag: 13:00 – 22:00
donderdag: 16:00 – 22:00
vrijdag: 13:00 – 22:00
zaterdag: 11:00 – 22:00
zondag: 11:00 - 20:00