Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Groepsuitje

Groepsuitje

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Rotterdam?

Organiseer je een groepsuitje in Rotterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Lasergame Rotterdam de juiste locatie! Wij denken en organiseren graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Lasergamen is gemakkelijk uit te breiden met tal van arrangementen. Onze locaties Restaurant de Zwarte Zwaan, Café Ech Wel en het terras van de Midget Golfbaan Parkhaven zijn perfect voor groepen. Deze locaties bevinden zich bij Lasergame Rotterdam op de Parkhaven. Onderstaande prijzen zijn exclusief de prijs voor het lasergamen.

Staat jouw ideale groepsuitje er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Dineren

Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijk 3-gangenmenu. Je hoeft niet eens van boord! Kies uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en geniet samen van het mooie uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren! Gastvrijheid en gezelligheid staat bij restaurant De Zwarte Zwaan centraal. De keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart. Dat proef je. Check hier de menukaart. Voor € 13 per volwassene extra en € 9,50 per kind extra kun je onbeperkt gebruik maken van de drankjes (Hollandse bar) gedurende 2 uur.

€ 25 per volwassene en € 8,50 per kind

DOE EEN AANVRAAG


Borrelen

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan, Café Ech Wel of op het terras van Midget Golfbaan Parkhaven is altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. Het borrelarrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en inclusief onbeperkt drankjes gedurende 1 uur (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes. Een extra uur drankafkoop bedraagt € 6,50 per persoon.

€ 14,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Lunchen

Schuif voor of na het lasergamen aan met jouw groep in restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijke lunch. Kies voor een koffietafel of lunchmenu. De koffietafel bestaat uit onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een buffet met zowel harde als zachte broodjes en een krentenbol die kunnen worden belegd met gesorteerd hartig beleg, zoet beleg een kroket en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal. Het lunchmenu bestaat uit een kop huisgemaakte soep, salade, een broodje kroket en een broodje gezond. Inclusief koffie, thee en frisdranken.

Koffietafel: € 13,50 per persoon
Lunchmenu: € 18,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Onbeperkt BBQ

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten!

€ 25 per volwassene en € 12,50 per kind

DOE EEN AANVRAAG


Studentenactie

Studenten eisen terugbetaling collegegeld: 'Niemand van ons krijgt de ervaring waarvoor we hebben betaald' - Erasmus Magazine

Rotterdam is een echte studentenstad. Aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en verschillende hogescholen en MBO’s volgen veel studenten onderwijs. Maak gebruik van je studentenpas en kom lekker lasergamen met studentenkorting. Zodra je de arena binnenkomt, stap je in een andere wereld. Stress, tentamens en studiepunten verdwijnen uit beeld. Geef je over aan de battle en ga helemaal los!

€ 6,50 per student voor 1 sessie lasergamen

€ 14,50 per student voor 2 sessies lasergamen

Let op: genoemde prijzen gelden alleen als je in het bezit bent van een geldige studentenpas. De rekening moet in één keer worden voldaan. Het is niet mogelijk om per persoon af te rekenen.

RESERVEER NU


Vrijgezellenfeestje

Bachelor party | Trouwen.nl

Binnenkort een trouwerij, maar nog geen geschikt vrijgezellenfeest gepland? Pak de bruidegom of bruid nog een keer goed aan voor de bruiloft door hem of haar de spreekwoordelijke hoeken van de onderzeeër te laten zien!

Speciale actie: GRATIS lasergamen voor de vrijgezel!

Let op: deze actie geldt bij minimaal 10 personen.

RESERVEER NU


Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!
Online reserveren

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.