Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Groepsuitje

Groepsuitje

Organiseer je een groepsuitje voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Lasergame Rotterdam de juiste locatie! Wij denken graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Lasergamen

Lasergamen in het ruim van het schip De Zwarte Zwaan. Je daalt af in het ruim en waant je in een onderzeeër. In de machinekamer word je klaargestoomd. Het geluid van sonar en water versterkt de onderwaterbeleving. Na de uitleg weet jij hoe je de lasergun gebruikt om jouw tegenstanders te verslaan. Dan betreed je de arena voor een spannende battle. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. In de arena van 300 m2 ga je helemaal los! Krijg jij er na de eerste sessie geen genoeg van? Ga dan door voor een tweede sessie en verbeter je score.

1 sessie: € 12,00 per persoon
2 sessies: € 20,00 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Escape Experience

De Escape Experience is dé manier om met een grote groep aan de slag te gaan. Met jouw groep speel je de game in het ruim van het schip. Je ervaart alle elementen van de klassieke Escape Rooms en je test je vaardigheden. Heb jij het in je om de volgende SWAT-medewerker te zijn? Kun je goed presteren onder druk en willen jij en je team de uitdaging aangaan of in de schoenen van een bomkraker staan? Stel je team, kennis en probleemoplossende vaardigheden op de proef. Kunnen jij en je team de bom binnen 60 minuten deactiveren voordat anderen dat doen? De Escape Experience is geschikt voor groepen van 20 t/m 50 personen.

€ 29,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Shared dining

Aan boord van The Boat Bar geniet je van een heerlijk shared diner (2 of 3 gangen). Shared dining is dé manier om gezellig met jouw groep te dineren. De koks bereiden verschillende gerechtjes die jullie samen delen. Er is genoeg te proeven! Mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

2 gangen: € 32,50 per persoon
3 gangen: € 39,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Borrelen

Borrelen in The Boat Bar is altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. Het borrelarrangement is inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes. Mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Borrel 1 uur: € 17,00 per persoon
Borrel 2 uur: € 23,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Lunchplank

Schuif met jouw groep aan voor een heerlijke lunchplank in The Boat Bar. Een proeverij met koude en warme lunchgerechtjes om samen te delen. Ook vegetarisch mogelijk!

€ 19,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Onbeperkt BBQ

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten! Het BBQ-arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar).

€ 46,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!