Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Groepsuitje

Groepsuitje

Organiseer je een groepsuitje voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Lasergame Rotterdam de juiste locatie! Wij denken graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Dineren

Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijk 3-gangenmenu. Je hoeft niet eens van boord! Kies uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en geniet samen van het mooie uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren. Gastvrijheid en gezelligheid staat bij restaurant De Zwarte Zwaan centraal. De keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart. Dat proef je. Check hier de menukaart. Voor € 13 per volwassene extra en € 9,50 per kind extra kun je onbeperkt gebruik maken van de drankjes (Hollandse bar) gedurende 2 uur.

€ 25 per volwassene en € 8,50 per kind

DOE EEN AANVRAAG


Borrelen

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan, Café Ech Wel of op het terras van Midget Golfbaan Parkhaven is altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. Het borrelarrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en inclusief onbeperkt drankjes gedurende 1 uur (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes. Een extra uur drankafkoop bedraagt € 6,50 per persoon.

€ 14,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Lunchen

Schuif voor of na het lasergamen aan met jouw groep in restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijke lunch. Kies voor een koffietafel of lunchmenu. De koffietafel bestaat uit onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een buffet met zowel harde als zachte broodjes en een krentenbol die kunnen worden belegd met gesorteerd hartig beleg, zoet beleg een kroket en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal. Het lunchmenu bestaat uit een kop huisgemaakte soep, salade, een broodje kroket en een broodje gezond. Inclusief koffie, thee en frisdranken.

Koffietafel: € 13,50 per persoon
Lunchmenu: € 18,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Onbeperkt BBQ

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten!

€ 25 per volwassene en € 12,50 per kind

DOE EEN AANVRAAG


Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!

Online reserveren

Openingstijden

woensdag: 13:00 tot 17:00
donderdag: 13:00 tot 17:00
vrijdag: 13:00 tot 17:00
zaterdag: 11:00 tot 17:00
zondag: 11:00 tot 17:00

Actueel

Momenteel is het tonen van een geldige QR-code verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.