Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Groepsuitje

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Groepsuitje

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Rotterdam?

Organiseer je een onvergetelijk groepsuitje in Rotterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Lasergame Rotterdam de juiste locatie!

Naast standaard lasergamen zijn de groepsuitjes van Lasergame Rotterdam uit te breiden met verschillende andere Rotterdamse attracties. Je bepaalt zelf hoeveel actie erin zit! Voor de echte actie freaks bieden wij verschillende mogelijkheden om jullie uitje uit te breiden met bijvoorbeeld Splashtours of de Outdoor Battle. Of maak jouw uitje compleet met een rondvaart met de Pannenkoekenboot of een bezoek aan de Euromast! Blijf gezellig dineren aan boord bij restaurant de Zwarte Zwaan. Hiervoor hoef je niet eens van boord!

Staat jouw ideale groepsuitje er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Lasergamen & borrelen

Ook als afsluiter van een gezellig familie uitje, ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum of als een fijne (nieuwe) familietraditie is de borrel een geslaagde keuze.

Meer informatie

  • Per persoon: € 25,00

Lasergamen & lunchen

Tijdens je verblijf op de Parkhaven kan er gebruikt worden gemaakt van de faciliteiten en de mogelijkheden van restaurant De Zwarte Zwaan. In dit restaurant kun je lekker lunchen, uitgebreid borrelen of heerlijk dineren. Hieronder tref je de mogelijkheden betreffende een brunch of lunch.

Meer informatie

  • Per persoon: € 24,00

Studentenactie

Lasergame Rotterdam heeft speciaal voor studenten leuke arrangementen en prijzen. Maak dus gebruik van je studentenpas en kom lekker lasergamen met € 4 per persoon korting.

Meer informatie

  • Per student: € 6,50
Online reserveren

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.