Groepsuitjes

Het leukste uitje in Rotterdam!


Organiseer je een groepsuitje in Rotterdam voor collega's, familie, vrienden of personeel? Dan is Lasergame Rotterdam de juiste locatie! Wij denken en organiseren graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje. Lasergamen is gemakkelijk uit te breiden met tal van arrangementen en activiteiten. 

Lasergamen


Lasergamen is het ideale groepsuitje! Verdeel jouw groep in teams en betreed de arena voor een spannende battle. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. In de arena van 300 m2 ga je helemaal los!


1 game: € 12,00 per persoon
2 game: € 20,00 per persoon

Escape Experience


De Escape Experience is dé manier om met een groep aan de slag te gaan. Speel samen de game in het ruim van het schip. Je ervaart alle elementen van de klassieke Escape Rooms en je test je vaardigheden. Kun je goed presteren onder druk en willen jullie de uitdaging aangaan of in de schoenen van een bomkraker staan? Stel je team, kennis en probleemoplossende vaardigheden op de proef. Kunnen jij en je team de bom binnen 60 minuten deactiveren?


€ 29,50 per persoon

Shared dining


Aan boord van The Boat Bar geniet je van een heerlijk shared diner (2 of 3 gangen). Shared dining is dé manier om gezellig met jouw groep te dineren. De koks bereiden verschillende gerechtjes die jullie samen delen. Er is genoeg te proeven! Het restaurant is op hetzelfde schip als de lasergame arena.


2 gangen: € 32,50 per persoon
3 gangen: € 39,50 per persoon

Burgermenu


Een burger is altijd goed! Iedereen kan zijn eigen burger (rund, kip of vegan) samenstellen met verschillende toppings. Vooraf is er flatbread met dips en er is een heerlijk dessert om mee af te sluiten. Het restaurant is op hetzelfde schip als de lasergame arena.


€ 25,00 per persoon

Spareribsmenu


Ben jij een liefhebber van goede spareribs? Kies voor de spareribs met patat en coleslaw! Vooraf is er flatbread met dips en er is een heerlijk dessert om mee af te sluiten. Het restaurant is op hetzelfde schip als de lasergame arena.


€ 27,50 per persoon

Borrelen


Borrelen in The Boat Bar is altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. Het borrelarrangement is inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes.


Borrel 1 uur: € 17,00 per persoon
Borrel 2 uur: € 23,50 per persoon

High Cocktail


Geniet samen van een heerlijke cocktailproeverij in The Boat Bar. De High Cocktail bestaat uit twee cocktails naar keuze met hapjes, geserveerd in een cocktail tree. Gegarandeerd een succes!


High Cocktail: € 34,50 per persoon

High Beer


De bierproeverij is een perfect arrangement voor vriendengroepen. Proef de lekkerste Rotterdamse bieren in combinatie met hartige snacks. High Beer wordt geserveerd in The Boat Bar.


High Beer: € 32,50 per persoon

Lunchplank


Schuif met jouw groep aan voor een heerlijke lunchplank in The Boat Bar. Een proeverij met koude en warme lunchgerechtjes om samen te delen. Ook vegetarisch mogelijk! Het restaurant is op hetzelfde schip als de lasergame arena.


€ 19,50 per persoon

Heb je een vraag?

Bel: +31 (0)10-436 21 33