Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Groepsuitje

Groepsuitje

Organiseer je een groepsuitje voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Lasergame Rotterdam de juiste locatie! Wij denken graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Lasergamen

Lasergamen in het ruim van het schip De Zwarte Zwaan. Je daalt af in het ruim en waant je in een onderzeeër. In de machinekamer word je klaargestoomd. Het geluid van sonar en water versterkt de onderwaterbeleving. Na de uitleg weet jij hoe je de lasergun gebruikt om jouw tegenstanders te verslaan. Dan betreed je de arena voor een spannende battle. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. In de arena van 300 m2 ga je helemaal los! Krijg jij er na de eerste sessie geen genoeg van? Ga dan door voor een tweede sessie en verbeter je score.

1 sessie: € 10,50 per persoon
2 sessies: € 19,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Escape Experience

De Escape Experience is dé manier om met een grote groep aan de slag te gaan. Met jouw groep speel je de game in het ruim van het schip. Je ervaart alle elementen van de klassieke Escape Rooms en je test je vaardigheden. Heb jij het in je om de volgende SWAT-medewerker te zijn? Kun je goed presteren onder druk en willen jij en je team de uitdaging aangaan of in de schoenen van een bomkraker staan? Stel je team, kennis en probleemoplossende vaardigheden op de proef. Kunnen jij en je team de bom binnen 60 minuten deactiveren voordat anderen dat doen? De Escape Experience is geschikt voor groepen van 20 t/m 50 personen.

€ 27,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Dineren

Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijk 3-gangenmenu. Je hoeft niet eens van boord! Kies uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en geniet samen van het mooie uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren. Gastvrijheid en gezelligheid staat bij restaurant De Zwarte Zwaan centraal. De keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart. Dat proef je. Het 3-gangenkeuzediner is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar). Check hier de menukaart.

€ 44,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


VR Dinerspel

De razendpopulaire Netflixserie “La Casa de Papel” kan nu als VR-game gespeeld worden! In deze Spaanse serie beroven acht criminelen de Spaanse bank. Onder leiding van El Professor leiden zij de politie om de tuin om de grootste geldroof aller tijden te plegen. Zwarte Zwaan Events biedt dit spel aan in combinatie met een overheerlijk 3-gangenkeuzediner.

Virtual Reality is een computertechniek waarbij een realistische situatie wordt nagebootst in een gesimuleerde omgeving. Om deze situatie te ervaren, draag je een VR-bril. Onze spelbegeleider geeft je instructies voor een onvergetelijke ervaring!

In teams van ongeveer vijf personen ga je aan de slag. Elke ronde draagt een ander teamlid de VR-bril. Het spel start in het klaslokaal waar je getest wordt als onverschrokken bankrover. Als je slaagt voor de test, ga je de uitdaging aan om de roof te plegen. Kun jij je hoofd koel houden en slaag jij in het ultieme doel?

Na de spelrondes worden de voor-, hoofd- en nagerechten van het keuzemenu geserveerd. De ideale combinatie van spel en ontspanning! Het VR-Dinerspel is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar) tijdens het diner.

€ 69,50 per persoon 

DOE EEN AANVRAAG


Borrelen

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan, Café Ech Wel of op het terras van Midget Golfbaan Parkhaven is altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. Het borrelarrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar) gedurende 1 of 2 uur en warme en koude borrelhapjes.

€ 16 per persoon voor 1 uur en € 22,50 per persoon voor 2 uur

DOE EEN AANVRAAG


Lunchmenu

Schuif voor of na het lasergamen aan met jouw groep in restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijke lunch. De koffietafel bestaat uit onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een buffet met verse soep, harde en zachte broodjes en een krentenbol die kunnen worden belegd met gesorteerd hartig beleg, zoet beleg, een kroket en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal. Het lunchmenu is mogelijk voor groepen vanaf 50 personen.

€ 14,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Onbeperkt BBQ

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten! Het BBQ-arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar).

€ 42,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!

Online reserveren

Openingstijden

maandag: op aanvraag
dinsdag: op aanvraag
woensdag: 13:00 – 22:00
donderdag: 16:00 – 22:00
vrijdag: 13:00 – 22:00
zaterdag: 11:00 – 22:00
zondag: 11:00 - 20:00