Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Kinderfeestje

Kinderfeestje

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een avontuurlijk kinderfeestje! Waan je in een onderzeeër, lever de strijd met je vriendjes en vriendinnetjes en versla ze tijdens een spannend potje lasergame. Voor de Kids Party’s geldt een minimum van 4 kinderen (6 t/m 11 jaar).

Kids Party Medium

Jarig? Maak jouw lasergamefeestje compleet met een kindermenu. Ga de spannende battle aan, bewijs dat jij de sterkste zeebenen hebt en sluit de middag af met een heerlijk kindermenu in onze bar.

– 2 sessies lasergamen van elk 20 minuten incl. instructie
– pauze met een slushpuppie
– kindermenu: patat met saus, snack en ranja

RESERVEER HIER

 

 

 


Kids Party Small

Met de Junior Kids Party veroveren jij en je vriendjes de onderzeeër. Bij Lasergame zijn jullie de baas op zee. Test je zeebenen en moed op dit spannende feestje! Ben jij de stoerste man of vrouw van Rotterdam? Kom erachter en vier je feestje bij ons!

– 2 sessies lasergamen van elk 20 minuten incl. instructie
– pauze met een slushpuppie en een zakje chips

RESERVEER HIER

 

 

 


Kids Party Large

Lever de strijd met je vriendjes en vriendinnetjes in de Lasergame Arena en versla ze tijdens een gezellig potje midgetgolf. Super gemakkelijk, je loopt in slechts 3 minuten van Lasergame naar de Midget Golfbaan Parkhaven. Mogelijk vanaf de voorjaarsvakantie t/m de herfstvakantie.

– 1 sessie lasergamen van 20 minuten incl. instructie
– potje midgetgolf van +/- 75 minuten
– kindermenu: patat met saus, snack en ranja

RESERVEER HIER

 

 

 


Wil je op een originele manier je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen? Klik dan hier voor de enige echte stoere Lasergame uitnodiging!