Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Kinderfeestje

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Kinderfeestje

Een verjaardag is voor een kind de mooiste dag van het jaar. Blije mensen, lekker snoepen, cadeautjes en natuurlijk een spannend kinderfeestje! Waan je in een echte onderzeeër, lever strijd met je vriendjes en vriendinnetjes en versla ze tijdens een spannend potje lasergamen. Bij Lasergame Rotterdam kun je alle kanten op en wordt jouw kinderfeestje gegarandeerd een groot succes!

Lasergame Kids Party Medium

Vier je kinderfeestje bij Lasergame Rotterdam met een lekkere slushpuppie en zakje chips. Test je zeebenen en moed op dit spannende feestje!

Meer informatie

  • Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 11,75

Lasergame Kids Party Super

Vier je kinderfeestje bij Lasergame Rotterdam en de Midget Golfbaan Parkhaven! Na de lasergame battle sla je je slag met midgetgolf en eet je lekkere frietjes of een pannenkoek.

Meer informatie

  • Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 21,50

Lasergame Kids Party Extra

Vier je kinderfeestje bij Lasergame Rotterdam met een slushpuppie en een lekker kindermenu met ranja, frietjes en een snack. Test je zeebenen en moed op dit spannende feestje!

Meer informatie

  • Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 14,50
  • € 19,50
Online reserveren

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.