Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Kinderfeestje

Kinderfeestje

Een verjaardag is voor een kind de mooiste dag van het jaar. Blije mensen, lekker snoepen, cadeautjes en natuurlijk een spannend kinderfeestje! Waan je in een echte onderzeeër, lever strijd met je vriendjes en vriendinnetjes en versla ze tijdens een spannend potje lasergamen. Bij Lasergame Rotterdam kun je alle kanten op en wordt jouw kinderfeestje gegarandeerd een groot succes!

Lasergame Kids Party Medium

Op de Lasergame Kids Party Medium veroveren jij en je vriendjes de onderzeeër. Bij Lasergame Rotterdam zijn jullie de baas op zee. Test je zeebenen en moed op dit spannende feestje!

Meer informatie

  • Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 11,75

Lasergame Kids Party Extra

Jarig? Maak jouw lasergamefeestje compleet met een kindermenu. Ga de spannende laserbattle aan bij Lasergame Rotterdam en sluit de middag af met een heerlijk kindermenu.

Meer informatie

  • Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 14,50
  • € 19,50

Lasergame Kids Party Bios

Dat is nog eens een goed idee: een combifeestje! Eerst lekker sportief bezig zijn in de lasergame arena en daarna relaxen in je privébioscoop. En jij mag zelf kiezen welke film je gaat kijken!

Meer informatie

  • Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 17,50

Lasergame Kids Party Super

Een verjaardag is voor een kind de mooiste dag van het jaar. Blije mensen, lekker snoepen, cadeautjes en natuurlijk een spannend kinderfeestje! Lever de strijd met je vriendjes en vriendinnetjes in de Lasergame Arena en versla ze tijdens een gezellig potje...

Meer informatie

  • Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 21,50
Online reserveren

Wij zijn open!

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier kunt lasergamen. Deze herfstvakantie zijn we dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur (zonder horeca).