Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Scholen

Scholen

Met een klassenuitje gaan Lasergamen

Ook voor een leuk klassenuitje ben je bij Lasergame Rotterdam aan het juiste adres. Je daalt af in het ruim van een schip en je waant je in een onderzeeër. De verbeelding spreekt voor zich. In de machinekamer maken de gamers zich opgewonden klaar voor vertrek. Het geluid van sonar en water versterkt de onderwater beleving. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. In de arena van 300m2 kun je met je klas helemaal los gaan!

Geschikt voor: Groep 3 t/m 8
Duur: 20 minuten per spel, inclusief korte instructie
Aantal personen per spel: Maximaal 20 per spel

Ook een klassenfeestje organiseren bij Lasergame Rotterdam?

Vraag dan nu een offerte aan!

Lasergamen

Een spel duurt 20 minuten. Wil je twee keer spelen? Dat kan natuurlijk ook! We lassen dan een pauze in van 20 minuten zodat jullie weer op adem kunnen komen.

Deelnemers

Per spel zijn er 20 plaatsen beschikbaar. Grotere groepen zullen worden verdeeld over meerdere spellen. Wanneer de éne groep pauze heeft, gaat de volgende groep spelen. Zo wissel je de spellen met elkaar af.

Budget

Wij begrijpen dat klassenuitjes vaak afhankelijk zijn van een budget. Bij Lasergame Rotterdam kunnen we voor bijna ieder budget een oplossing bedenken. Wij denken dan ook graag met je mee om jullie klassenuitje tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Openingstijden

Over het algemeen gelden onderstaande openingstijden. Voor de actuele en afwijkende tijden, kijk op deze pagina.

Maandagop aanvraag (vanaf 20 personen)
Dinsdagop aanvraag (vanaf 20 personen)
Woensdag13 – 22 uur
Donderdag16 – 22 uur
Vrijdag13 – 01 uur
Zaterdag11 – 01 uur
Zondag11 – 22 uur

Voor een klassenuitje met meer dan 20 deelnemers openen wij onze deuren ook buiten onze reguliere openingstijden. Wij raden wel aan dit ruim op tijd aan te vragen!