Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Kerstvakantie

Kerstvakantie

Niks te doen in de kerstvakantie en toch opzoek naar een spectaculair spel om met een groep te kunnen spelen? Dan is Lasergame Rotterdam misschien wel iets voor jullie!

Lasergame Rotterdam biedt een actief en spectaculair spel aan om met maximaal 19 personen te spelen. De Lasergame-arena is gebaseerd op een onderzeeër waar je samen met jouw vrienden de uitdaging aan kan gaan en zoveel mogelijk punten kan verdienen door elkaar te beschieten met een laserpistool! Lasergamen is een geschikte activiteit om te doen als kinderfeestje, vrijgezellenfeest of gewoon voor de lol. Combineer uw Lasergamesessies met bijvoorbeeld Splashtours, een lunch of misschien wel een ritje met de Sightseeingtour om uw dag helemaal compleet te maken! Durf jij de uitdaging aan?

Slider zze

Voor onze openingstijden, klik hier!

Lasergamen kan in sessies van 20 minuten waarvan 5 minuten speluitleg is. In de vakantie zijn wij op maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 12:00 uur, en op zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur.

Lasergamen is mogelijk in combinaties, op de pagina arrangementen vindt u alle informatie over de mogelijke combinaties om uw dagje Rotterdam nog spectaculairder te maken.

Een kinderfeestje in de vakantie en nog geen leuke uitdaging gevonden voor de kinderen? Denk eens aan Lasergamen! Lasergamen kan vanaf 6 jaar en de kinderen kunnen hun energie kwijt in de arena om zoveel mogelijk punten te verdienen. Op de pagina Kinderfeestje vindt u alle informatie om het kinderfeestje compleet te maken!

Dus is de vakantietijd aangebroken, en zoekt u een uitdagend spel om te doen? Waar wacht u nog op, reserveer hier uw plekje in de Lasergame-arena! Tot dan!