Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Jeugd Vakantie Paspoort

Jeugd Vakantie Paspoort

Je daalt af in het ruim van een schip en je waant je in een onderzeeër. De verbeelding spreekt voor zich. In de machinekamer maken de gamers zich opgewonden klaar voor vertrek. Het geluid van sonar en water versterkt de onderwater beleving. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. In de arena van 300m2 kun je helemaal los gaan.

Om de reservering correct te maken, willen wij je verzoeken om de instructies zorgvuldig door te nemen en uit te voeren. Om je te helpen hierbij, zullen wij een paar aandachtspunten voor je uitlichten.

Belangrijke voorwaarden:

  1. Neem het boekje mee op de dag van de reservering.
  2. Het Jeugd Vakantie Paspoort is geldig van 20 juli 2019 t/m 1 september 2019 en niet inwisselbaar voor een lasergame sessie op een ander moment of voor contanten
  3. Het Jeugd Vakantie Paspoort kan worden gebruikt voor alleen 1 sessie lasergamen. Je betaald dan €5,25 in plaats van €10,50.
  4. Op deze website kun je onder de knop ‘direct reserveren’ een reservering plaatsen.
  5. Je kunt uitsluitend ter plaatse aan de kassa betalen, kies dus voor de betaalwijze Ter Plaatse.
  6. De actie is niet geldig i.c.m. arrangementen, combinaties of andere kortingsacties.
  7. Wij vragen je vooraf een datum en tijd op onze site te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Voorbeeld: Je reserveert 2 lasergame sessies (Lasergame Extra) op 21 juli. Normaal gesproken is de prijs dan €18,50, maar met het Jeugd Vakantie Paspoort betaal je €13,25.

Voorbeeld 2: Je reserveert 1 lasergame sessies op 10 augustus. Normaal gesproken is de prijs dan €10,50, maar met het Jeugd Vakantie Paspoort betaal je €5,25.

Wij verzoeken je om ruim op tijd aanwezig te zijn op de Parkhaven. Wij zijn gebonden aan een strak schema en kunnen daarom niet op je wachten als je te laat bent.

Heb je nog vragen of wil je extra informatie ontvangen, dan vernemen wij dat graag. Tot snel op de Parkhaven!

Direct reserveren Wij zoeken collega's!

Lasergame rankings

Benieuwd naar de hoogste Lasergame scores?

Check de top 10

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug