Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Studenten

Studenten

Rotterdam is een echte studentenstad. Aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en verschillende hogescholen en MBO’s volgen veel studenten onderwijs. Lasergame Rotterdam heeft speciaal voor studenten leuke arrangementen en prijzen. Maak dus gebruik van je studentenpas en kom lekker lasergamen met korting. Zodra je de arena binnen komt stap je in een andere wereld. Stress, tentamens en studiepunten verdwijnen uit beeld. Geef je over aan de battle en ga helemaal los!

Uitblazen doe je in de oergezellige bar. Hef het glas op het goede studentenleven en maak je klaar voor de revanche.

Studenten & 1x Lasergamen € 6,50 p.p.
Studenten & 2x Lasergamen € 14,50 p.p.

Je bespaart €4,- op het lasergamen!

Het studentenarrangement is speciaal voor studenten. Na een korte speluitleg speel je twee potjes met daar tussen een korte pauze.

De genoemde prijzen gelden alleen als je in het bezit bent van een geldige studentenpas.

BOEK NU

De rekening moet in één keer worden voldaan. Het is niet mogelijk om per persoon af te rekenen.
Tip: gebruik de mobiel bankieren app van je bank om snel en gemakkelijk geld naar elkaar over te maken.

Een voorbeeld van het programma:

17:00 uur – 17:20 uur Lasergame sessie 1
17:20 uur – 17:40 uur Pauze
17:40 uur – 18:00 uur Lasergame sessie 2

Voor onze openingstijden, klik hier!
Belangrijk:
  • Een lasergame sessie duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg
  • De studentenprijzen gelden op woensdag, donderdag en zondag vanaf 17:00 uur.
  • De arena wordt geopend voor minimaal 4 personen per game. Ben je met minder personen, dan zullen we je reservering bij een andere groep plaatsen
  • Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers
  • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding)
Combineren

Een lasergame sessie is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is een lasergame sessie snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om je laser battle online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging met daarin de tijden van je lasergame sessies. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

De hele week achter de boeken gezeten? Kies dan voor onbeperkt lasergamen om even goed stoom af te blazen voor maar €21,- p.p.

Locatie

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Online reserveren

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug