Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Vrijgezellen

Vrijgezellen

Binnenkort een trouwerij, maar nog geen geschikt vrijgezellenfeest gepland? Pak de bruidegom of bruid nog een keer goed aan voordat hij of zij gaat trouwen door hem of haar de spreekwoordelijke hoeken van de onderzeeër te laten zien. Naast lasergamen kun je je vrijgezellenfeest ook uitbreiden met bijvoorbeeld een borrel, diner, lunch of een andere activiteit.

Check hier alle groepsuitjes. Staat jouw ideale uitje er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Combineren

Lasergame Rotterdam is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de lasergame sessie wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren

Wij raden je aan om een lasergame sessie direct online te reserveren. Reserveer je sessie van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Groepen groter dan 20 personen kunnen ook terecht bij Zwarte Zwaan Events.

Kijk ook eens op www.zwartezwaanevents.nl voor nog meer wateravontuur! Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget.