Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Combitickets

Combitickets

Combineer lasergamen gemakkelijk met een borrel, diner of andere activiteit. Super makkelijk, alle activiteiten vind je op de Parkhaven en zijn op loopafstand van elkaar!

Lasergame & Pannenkoekenboot

Sluit na de battle vrede op de Pannenkoekenboot! Je loopt van Lasergame in 2 minuten naar de Pannenkoekenboot voor een rondvaart van 75 minuten inclusief onbeperkt pannenkoeken eten. Ondertussen bekijk je de skyline van Rotterdam. Voor de kids is er een megagrote ballenbak in het scheepsruim. Maak twee aparte reserveringen: één voor het lasergamen en één voor de Pannenkoekenboot.

RESERVEER HIER VOOR LASERGAME

RESERVEER HIER DE PANNENKOEKENBOOT


Lasergame & midgetgolf

De enige midgetgolfbaan van Rotterdam vind je gewoon op de Parkhaven. Je loopt in slechts 2 minuten van Lasergame Rotterdam naar de midgetgolfbaan. Sla je slag en combineer beide attracties op een dag. Kun jij een bal goed raken en is geen hole voor jou te ingewikkeld? Laat het zien bij Midget Golfbaan Parkhaven! Het combiticket bestaat uit 1 sessie lasergamen en een potje midgetgolf van ongeveer 75 minuten.

RESERVEER HIER


Lasergame & Splashtours

Na het lasergamen is het tijd voor nog meer actie! Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! De Splashtour start en eindigt voor de deur van Lasergame. Het combiticket bestaat uit 1 sessie lasergamen en Splashtour van 1 uur.

RESERVEER HIER

Online reserveren

Openingstijden

maandag: op aanvraag
dinsdag: op aanvraag
woensdag: 13:00 – 22:00
donderdag: 16:00 – 22:00
vrijdag: 13:00 – 22:00
zaterdag: 11:00 – 22:00
zondag: 11:00 - 20:00