City Sightseeing & Lasergamen

Prijzen

Volwassenen:

Online € 38,00

Kinderen 6 t/m 11 jaar:

Online € 28,50

Lasergamen is geschikt vanaf 6 jaar.

Reserveer nu

City Sightseeing Rotterdam neemt je mee langs de indrukwekkende Markthal, de spraakmakende kubuswoningen, het imposante nieuwe Centraal Station en de Euromast. City Sightseeing Rotterdam laat je graag kennis maken met de stad. City Sightseeing Rotterdam is een audio guided Hop-On Hop-Off tour. Tijdens de Hop-On Hop-Off tour hoor je alles over de highlights van Rotterdam door de audiotour. De audiotour is er in zes talen.Dus wil je Rotterdam van alle kanten zien? Combineer dan Lasergame Extra met een tour met City Sightseeing Rotterdam.

Voor onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement bestaat uit;
  • 24 uur Hop-On Hop-Off
  • 2x lasergamen
  • Een pauze tussen de twee sessies
Boek de combinatie online op de website van Sightseeing Rotterdam en ontvang een leuke combinatiekorting! Klik hier.
City Sightseeing Rotterdam

Spot de highlights van Rotterdam met City Sightseeing Rotterdam. City Sightseeing Rotterdam is een stadstour in een Hop-On Hop-Off bus. Stap in bij City Sightseeing Rotterdam en ontdek Rotterdam in stijl. Met de cabriobus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam. Met City Sightseeing Rotterdam zie je Rotterdam in vogelvlucht.

Belangrijk:
  • Een lasergame sessie duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg
  • De arena wordt geopend voor minimaal 4 personen per game. Ben je met minder personen, dan zullen we je reservering bij een andere groep plaatsen
  • Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers
  • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding)
  • Voor onze openingstijden klik hier
  • Vertrektijden van Sightseeing Rotterdam, klik hier
Combineren

Een lasergame sessie is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is een lasergame sessie snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om je laser battle online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging met daarin de tijden van je lasergame sessies. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 (inclusief BTW) administratiekosten in rekening brengen.

Locatie

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Reserveer nu


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Beschikbaarheid & Reserveren

Lasergame rankings

Benieuwd naar de hoogste Lasergame scores?

Check de top 10

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug