Lasergamen & Pannenkoekenboot

Prijzen

Volwassenen:

Online € 38,00

Kinderen 6 t/m 11 jaar:

Online € 33,00

Lasergamen is geschikt vanaf 6 jaar.

Reserveer nu!

De Pannenkoekenboot Rotterdam ligt aan dezelfde kade als Lasergame Rotterdam. Tijdens de rondvaart over de Maas heb je een prachtig uitzicht de havens en stad.

Vanaf het water zie je een stukje van de grootste overslaghaven van Europa. Je ziet onder andere grote (container)schepen, hijskranen en andere stukken van de haven. Ook zie je veel van de beroemde gebouwen van Rotterdam die over de hele wereld bekend zijn.Tijdens het varen kun je onbeperkt eten van het uitgebreide pannenkoekenbuffet. Uit de kast kies je tussen een Pannenkoek naturel, met appel of met spek. Beleg de pannenkoek vervolgens met brie, fruit, hagelslag, ham of wat je maar lekker vind. Twijfelen hoeft niet want de volgende ronde kies je weer een andere pannenkoek. Het record staat op 15 pannenkoeken.Misschien verbreken jullie het record wel want na twee potjes lasergamen bij Lasergame Rotterdam zul je zeker trek hebben gekregen.

Voor onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief:
  • 2x lasergamen
  • Een pauze tussen de twee lasergame sessies
  • Rondvaart met de Pannenkoekenboot inclusief onbeperkt pannenkoeken eten (excl. drankjes)
Boek de combinatie online op de website van Pannenkoekenboot Rotterdam en ontvang een leuke combinatiekorting! Klik hier.
Belangrijk:
  • Een lasergame sessie duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg
  • De arena wordt geopend voor minimaal 4 personen per game. Ben je met minder personen, dan zullen we je reservering bij een andere groep plaatsen
  • Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers
  • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding)
  • Vaarschema voor de Pannenkoekenboot, klik hier
Combineren

Een lasergame sessie is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is een lasergame sessie snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om je laser battle online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging met daarin de tijden van je lasergame sessies. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Reserveer nu!


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Online reserveren

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.