Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Outdoor Lasergame (geopend)

Prijzen

Per persoon:

2 sessies € 18,50

Outdoor Battle Royale is geschikt vanaf 6 jaar.

Reserveer hier

Veilig lasergamen in de buitenlucht, dit kan vanaf 18 mei!

Helaas blijft de lasergame arena nog even gesloten, maar je kunt op een veilige manier toch lasergamen in Het Park! Ben jij dol op Fortnite? Ga dan de battle aan en speel dit populaire real life spel met jouw vrienden! Beleef de spanning van deze computergame in de buitenlucht. Alles draait om het vinden van voorwerpen en speciale krachten om je tegenstanders te verslaan. Met deze game is jouw kinderfeestje of groepsuitje gegarandeerd een succes!

We hebben de nodige maatregelen getroffen tegen het Coronavirus. Zo houden we voldoende afstand van elkaar en worden de attributen na elk gebruik grondig gereinigd.

Dit arrangement bestaat uit:
  • instructie van een ervaren begeleider
  • 2 sessies Outdoor Lasergame van elk 15 minuten
  • pauze van 10 minuten tussen de sessies
Reserveren:

Vul het reserveringsformulier in om een reservering te plaatsen. Per e-mail ontvang je een bevestiging van je reservering. De betaling vindt op de locatie plaats en kan met PIN of creditcard.

Belangrijk:
  • Dit arrangement is mogelijk voor groepen van minimaal 4 en maximaal 12 personen. Er kunnen andere deelnemers toegevoegd worden aan het spel.
  • Houd rekening met gepaste kleding en de weersomstandigheden.
Timeslots:

Outdoor Lasergame is mogelijk op woensdag en vrijdag tussen 12.00 en 18.00 en op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 18.00 uur. De timeslots zijn om 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 en om 17.00 uur. Ook op Hemelvaartsdag tussen 11.00 en 18.00 uur!

Locatie:

Jullie worden verwacht bij de Midget Golfbaan Parkhaven (Parkhaven 22 naast de Euromast). Hier start de begeleider met de instructie en vervolgens wordt het spel gespeeld in Het Park bij de Euromast. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Reserveer hier


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Outdoor Lasergamen

Indoor lasergamen is even niet mogelijk, maar outdoor lasergamen wel! Ga de battle aan en kom veilig lasergamen in de buitenlucht.

Meer info

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug