Onbeperkt Lasergamen

Prijzen

Per persoon:

Onbeperkt lasergamen € 21,00

Dit arrangement is mogelijk op vrijdag en zaterdag avond vanaf 21:00 uur. Vooraf reserveren is verplicht.

Reserveer nu

Tijdens het onbeperkt lasergamen kan je vanaf 21:00 uur los gaan in onze arena. Nodig je vrienden, collega’s en/of familie uit en ga de battle met elkaar aan. Tijdens het spel kun je extra punten verdienen (buiten de schietpunten) door weinig geraakt te worden. Met die punten kun je extra krachten ‘kopen’ zoals: onschendbaarheid, onzichtbaarheid en spion. Wie af is, kan dit zien doordat er twee lampjes op beide schouders gaan knipperen.

Beleef een waanzinnige avond waarin speltactiek en plezier voorop staan.

Voor onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement bestaat uit:
  • Onbeperkt lasergamen
  • Na iedere sessie lasergamen een pauze van 20 minuten

Wij reserveren 4 sessies zodat jullie zeker zijn dat er in ieder geval 4 keer gelasergamed kan worden. Op basis van beschikbaarheid kunnen er meerdere sessies gespeeld worden.

Belangrijk:
  • Dit arrangement is mogelijk op vrijdag en zaterdag avond vanaf 21:00 uur. De laatste game wordt gestart om 00:40 uur
  • Een lasergame sessie duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg
  • Vooraf reserveren is verplicht
  • Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers
  • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Het kan zijn dat je af en toe moet wachten op andere spelers waardoor je niet alle lasergame sessies achterelkaar kunt spelen
  • Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding)
Combineren

Een lasergame sessie is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is een lasergame sessie snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om je laser battle online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging met daarin de tijden van je lasergame sessies. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Reserveer nu


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Beschikbaarheid & Reserveren

Lasergame rankings

Benieuwd naar de hoogste Lasergame scores?

Check de top 10

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug