Onbeperkt BBQ & Lasergamen

Prijzen

Per volwassene:

Combinatieprijs €39,25 Normaal €17,50 + €24,50 = €42,00 Je bespaart dus €2,75

Per kind van 6 t/m 11 jaar:

Combinatieprijs €29,75 Normaal €17,50 + €15,00 = €32,50 Je bespaart dus €2,75

Lasergamen is geschikt vanaf 6 jaar.

Boek nu online

Trek gekregen na de laserbattle? Strijk neer op het gezellige terras van de Midget Golfbaan Parkhaven voor een overheerlijke barbecue! Elke zaterdag en zondag schuif je gemakkelijk aan om onbeperkt te genieten van het barbecuebuffet. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecuen is ontspannen genieten!

De lasergamebattle combineer je gemakkelijk met de barbecue. Reserveer dit arrangement online en ontvang direct een leuke korting!

Dit arrangement is inclusief:
 • 2x lasergamen
 • Een pauze tussen de twee lasergame sessies
 • Onbeperkt barbecuen excl. drank (gedurende 2 uur)
Belangrijk:
 • Barbecueën kan iedere zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 (doordeweeks ook mogelijk voor groepen vanaf 20 personen).
 • De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van Lasergame Rotterdam. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!
 • Een lasergame sessie duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg.
 • De arena wordt geopend voor minimaal 4 personen per game. Ben je met minder personen, dan zullen we je reservering bij een andere groep plaatsen.
 • Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers.
 • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.
 • Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding).
 • Het nuttigen van eigen consumpties is helaas niet toegestaan.
Combineren:

Dit arrangement is verder uit te breiden met een andere activiteit, zoals met Splashtours, Midgetgolf, Segway of een Escape Room. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties je de golfsessie wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren

Wij raden je aan om dit arrangement direct online te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie:

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20), op het schip De Zwarte Zwaan. Wanneer je bovenaan de loopbrug bent, neem dan de trap (buiten) naar beneden. Lasergame Rotterdam bevindt zich in het ruim van De Zwarte Zwaan. De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van Lasergame Rotterdam. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Beschikbaarheid & Reserveren

Lasergame rankings

Benieuwd naar de hoogste Lasergame scores?

Check de top 10

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug