Lasergame Kids Party Medium

Prijzen

Kinderen 6 t/m 11 jaar:

Kids Party Medium (incl. 1x lasergamen) € 11,75 Kids Party Medium (incl. 2x lasergamen) € 16,75

Reserveer hier

Lang geleden waren de stoerste mannen en vrouwen de baas op zee. De mensen begonnen te bibberen als ze de schepen met de vlag aan de horizon zagen verschijnen. De zeelieden van tegenwoordig vechten niet met kanonnen, maar met laserstralen! Met de Junior Kids Party veroveren jij en je vriendjes de onderzeeër. Bij Lasergame Rotterdam zijn jullie de baas op zee. Test je zeebenen en moed op dit spannende feestje! Ben jij de stoerste man of vrouw van Rotterdam? Kom erachter en vier je feestje bij ons!

Lasergame Kids Party Medium is inclusief:
  • 1 of 2 sessies lasergamen (bij 2 sessies is er een pauze tussen de sessies)
  • Slushpuppie en zakje chips
Belangrijk:
  • Dit arrangement is mogelijk op woensdag tussen 13.00 en 17.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 13.00 uur.
  • Een lasergame sessie duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg.
  • De arena wordt geopend voor minimaal 4 personen per game. Ben je met minder personen, dan zullen we je reservering bij een andere groep plaatsen.
  • Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers.
  • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.
  • Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding).
Uitnodigingen

Wil je op een originele manier je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen? Klik dan hier voor de enige echte stoere Lasergame uitnodiging!

Reserveren

Wij raden je aan om dit arrangement online te reserveren. Kies bij de groepssamenstelling voor ‘Kids party’. Na afronding van de reservering ontvang je per e-mail de bevestiging.

Locatie

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan vind je in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie vind je hier.

Reserveer hier


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Online reserveren

Wij zijn open!

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier kunt lasergamen. Deze herfstvakantie zijn we dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur (zonder horeca).