Lasergame Arena Exclusive

Plan je met je bedrijf een onvergetelijk bedrijfsuitje in Rotterdam en bent u op zoek naar een geschikte locatie? In de arena van Lasergame Rotterdam hebben jullie beschikking over 300m2 waar jullie gebruik van kunnen maken.

De arena is af te huren onder de volgende voorwaarden:
  • Mogelijk van maandag tot donderdag
  • Tussen 19:00 tot 01:00 (onder voorbehoud)
  • Alleen op aanvraag

Let op: Het is mogelijk dat wij beveiligingskosten in rekening brengen.

De afhuur is te combineren met andere arrangementen zoals:

Feestavondarrangement 1

Gedurende de avond zijn de dranken uit het Hollands assortiment inbegrepen. Daarnaast serveren wij Japanse mix, Tortillachips met guacamole en salsa dip en Notenmix. Blokjes jonge en oude kaas, chorizo en salami. Bitterballen, gehaktballetjes en kaaskroketjes.

Feestavondarrangement 2 

Gedurende de avond zijn de dranken uit het Hollands assortiment inbegrepen en wordt iedereen ontvangen met een glas prosecco. Daarnaast serveren wij Japanse mix, Tortillachips met guacamole en salsa dip en Notenmix. Blokjes jonge en oude kaas, chorizo en salami. Bitterballen, garnalen in een krokant jasje en kaaskroketjes.

Feestavondarrangement 3 

Gedurende de avond zijn de dranken uit het Hollands assortiment inbegrepen en wordt iedereen ontvangen met een glas prosecco. Daarnaast serveren wij Japanse mix, Tortillachips met guacamole en salsa dip en Notenmix. Blokjes jonge en oude kaas, chorizo en salami. Bitterballen, garnalen in een krokant jasje en kaaskroketjes. Rond 22:30 uur serveren wij een satébuffet met stokbrood en kroepoek

In overleg kunnen bovenstaande suggesties naar eigen wensen worden aangepast. Kijk hier voor nog meer borrel arrangementen en voor ons volledige aanbod.

Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Voor onze openingstijden, klik hier!
Belangrijk:
  • Een lasergame sessie duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten speluitleg
  • De arena wordt geopend voor minimaal 4 personen per game. Ben je met minder personen, dan zullen we je reservering bij een andere groep plaatsen
  • Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers
  • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding)
  • Voor onze openingstijden klik hier
Combineren

Een lasergame sessie is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is een lasergame sessie snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om je laser battle online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging met daarin de tijden van je lasergame sessies. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Meer informatie


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Direct reserveren

Goede Vrijdag

Vrijdag 19 april zijn wij geopend van 13 tot 01 uur!

Pasen!

Eerste Paasdag zijn wij geopend van 11 tot 20 uur!
Tweede Paasdag zijn wij geopend van 12 tot 20 uur!

Op Eerste Paasdag kun je ook gezellig komen BBQ'en vanaf 17 uur.

Meivakantie!

In de meivakantie zijn wij iedere dag geopend!

De meivakantie is van zaterdag 20 april t/m zondag 5 mei.

Wij zoeken collega's!

Lasergame rankings

Benieuwd naar de hoogste Lasergame scores?

Check de top 10

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug