Dineren & Lasergamen

Prijzen

Per persoon:

Combinatieprijs € 42,50 Normaal € 28,50 + € 17,50 = € 46,00 Je bespaart € 3,50

Onbeperkt drank Hollandse bar € 11,00

Vraag een offerte aan

Wil je het uitje met Lasergame Rotterdam combineren met een diner? Lasergame Rotterdam biedt een leuk grillarrangement aan. Je kunt terecht bij restaurant De Zwarte Zwaan. De lasergame arena bevindt zich onder het restaurant, dus na het gamen kun je direct aanschuiven!

Schuif aan bij Restaurant De Zwarte Zwaan waar de grill al aan staat voor een uitgebreid en onbeperkt grillarrangement. De kok staat achter de grill en de gerechten en de drankjes worden aan tafel geserveerd. Dat is pas ontspannen genieten!

Gastvrijheid en gezelligheid staat bij ons centraal. Onze keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart. Dat proef je.

Wij hebben speciaal voor groepen en bedrijfsuitjes een grill menu samengesteld. Geniet 2 uur lang van allerlei heerlijke gerechten, direct van onze grill.

Voor onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief:
  • 2x lasergamen
  • Een pauze tussen de twee lasergamesessies
  • Onbeperkt grillmenu (gedurende 2 uur)

De samenstelling van het grillmenu vind je hier.

Kies je voor het arrangement inclusief drankjes, dan kun je 2 uur lang onbeperkt bestellen uit het Hollands assortiment.
Combineren

Dit arrangement is te combineren met een van de Lasergame arrangementen. Uiteraard is het arrangement ook uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit. Aan de linkerkant vind je aantal combinaties. Wil je een combinatie die niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveren

Wij raden je aan om je laser battle online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging met daarin de tijden van je lasergame sessies. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Liever op factuur betalen? Dat kan! Vraag een offerte aan en wij doen ons best om op je wensen in te spelen.

Locatie

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Naast de reguliere lasergame sessie is het ook mogelijk om de zaal exclusief af te huren. Kijk voor meer informatie op de pagina Zaalverhuur

Vraag een offerte aan


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Direct reserveren

Goede Vrijdag

Vrijdag 19 april zijn wij geopend van 13 tot 01 uur!

Pasen!

Eerste Paasdag zijn wij geopend van 11 tot 20 uur!
Tweede Paasdag zijn wij geopend van 12 tot 20 uur!

Op Eerste Paasdag kun je ook gezellig komen BBQ'en vanaf 17 uur.

Meivakantie!

In de meivakantie zijn wij iedere dag geopend!

De meivakantie is van zaterdag 20 april t/m zondag 5 mei.

Wij zoeken collega's!

Lasergame rankings

Benieuwd naar de hoogste Lasergame scores?

Check de top 10

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug