All-In-One Arrangement

Prijzen

Per persoon:

Arrangementsprijs € 99,00

De prijs per persoon is exclusief een hostess a € 26,50 per uur.

Vraag een offerte aan

Kom genieten van ons all-in-one arrangement bij De Zwarte Zwaan! Dat is eten en onbeperkt drinken bij Restaurant de Zwarte Zwaan en gebruik maken van alle attracties in de Parkhaven (Splashtours, Segway Rotterdam, Lasergame Rotterdam, restaurant De Zwarte Zwaan, Euromast en Midgetgolf Rotterdam)De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie voor groepen. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost.

Dit arrangement is te boeken voor groepen vanaf 50 personen.

Programma (andere tijden zijn mogelijk):
16:00 tot 18:00 uur   Vrije besteding activiteiten*
18:00 tot 20:00 uur   Onbeperkt grillmenu
18:00 tot 00:00 uur   Dranken (Hollandse bar)

*Onder de activiteiten vallen de volgende bedrijven (op basis van beschikbaarheid): Lasergame Rotterdam, Splashtours, Midgetgolfbaan Parkhaven, Euromast, een Rum Quiz en Segway Rotterdam.

Reserveren

Wij raden je aan om je laser battle online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging met daarin de tijden van je lasergame sessies. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van Lasergame Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 (incl BTW) administratiekosten in rekening brengen

Vraag een offerte aan


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Direct reserveren Wij zoeken collega's!

Lasergame rankings

Benieuwd naar de hoogste Lasergame scores?

Check de top 10

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug