Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Adres en parkeren

Adres en parkeren

Je vindt Lasergame Rotterdam op Parkhaven 9 tegenover de Euromast. Lasergame Rotterdam is gevestigd op het schip De Zwarte Zwaan.

Met de auto:

De Parkhaven is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende betaalde parkeergelegenheid op de Parkhaven. Wanneer je de borden Euromast volgt, kom je op de Parkhaven en recht voor de Euromast is een parkeerplaats gelegen. Op dit terrein geldt kentekenparkeren en er is één parkeerautomaat ter hoogte van De Zwarte Zwaan. Wij raden je aan om de parkeerapp te gebruiken, hiermee bespaar je tijd! De parkeerzone is 120.

€ 4,00 per uur van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 23.00 uur
en op zon- en feestdagen van 12.00 tot 23.00 uur
betalen met PIN, creditcard of parkeerapp

Wereldhavendagen (1 t/m 3 september 2023)

Er is beperkte parkeergelegenheid op de Parkhaven i.v.m. de (opbouw van de) Wereldhavendagen. Wij raden je aan om met het openbaar vervoer te komen of elders te parkeren! Zorg ervoor dat je op tijd vertrekt, want het zal erg druk zijn rondom dit evenement.

Met het openbaar vervoer:

– Metro: Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzicht. Beide stations zijn gelegen op de rode metro lijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven
– Tram: Met tramlijn 8 kun je uitstappen bij de halte Dijkzicht/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven.