Je bent nu hier Lasergame Rotterdam > Vrijgezellen

Vrijgezellen

Binnenkort een trouwerij, maar nog geen geschikt vrijgezellenfeest gepland? Pak de bruidegom of bruid nog een keer goed aan voordat ze gaan trouwen door ze de spreekwoordelijke hoeken van de onderzeeër te laten zien. Naast lasergamen kun je je vrijgezellenfeest ook uitbreiden met bijvoorbeeld een diner of de Splashtours amfibiebus.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Neemt de vrijgezel verkleed deel aan het vrijgezellenfeest? Geen probleem! Hij/zij kan de outfit meestal gewoon aanhouden onder het vest!

Om te beginnen kun je in het ruim van de Zwarte Zwaan lekker los gaan bij Lasergame Rotterdam. Zo komt de sfeer er gelijk lekker in. De vrijgezel wordt natuurlijk flink in de hoek gedreven. Voor nog meer actie kies je voor een escape room.

Vrijgezellen actie Lasergame Rotterdam!
Vier een vrijgezellenfeest bij Lasergame Rotterdam met minimaal 10 personen en de vrijgezel is gratis!*
*Geldt alleen op het lasergamen en niet op arrangementen en drankjes.

In het restaurant kun je beginnen met een shotje rum in de speciale rum bar. Echte mannen kiezen voor de uitgebreide rum proeverij. Liever een cursus plat Rotterdams of een wijnproeverij, ook dat is mogelijk!

Dan is het tijd voor een goede maaltijd. In het restaurant kun je dineren met een fantastisch uitzicht over de Maas. Bestel het onbeperkt grill menu. Heerlijke gerechten direct vanaf de grill en je favorieten kun je onbeperkt bij blijven bestellen.

Vrijgezellen actie Zwarte Zwaan Rotterdam!
Vier een vrijgezellenfeest bij Zwarte Zwaan Rotterdam met minimaal 10 personen en de vrijgezel is gratis!*
*Geldt alleen op het grill menu en niet op arrangementen en drankjes.
Combineren

Lasergame Rotterdam is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de lasergame sessie wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren

Wij raden je aan om een lasergame sessie direct online te reserveren. Reserveer je sessie van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Groepen groter dan 20 personen kunnen ook terecht bij Zwarte Zwaan Events.

Kijk ook eens op www.zwartezwaanevents.nl voor nog meer wateravontuur!  Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget.

 

Online reserveren

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.